Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

12 БЕР

Звіт про діяльність Руслана Демчака у 2018 році

Народний депутат України Руслан Демчак звітує за минулий рік своєї роботи в окрузі. У 2018 році завдяки Демчаку Р.Є. вдалося залучити 28 673 373 грн. та реалізувати 113 проектів у Немирівському, Погребищенському, Оратівському, Липовецькому та Іллінецькому районі Вінницької області.

Читати
11 БЕР

Руслан Демчак: «Питання виборів – не тема для жартів. Далеко не кожен готовий до того, щоб професійно керувати країною»

Народний депутат від 18 округу, член фракції «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак, в рамках роботи на окрузі, відвідав Оратівський, Немирівський, Погребищенський, Липовецький та Іллінецький райони. Під час зустрічей із громадами говорили про результати 2018 року та плани на поточний. Парламентар зазначив, що попередній рік дозволив реалізувати 113 успішні проекти по 18 округу Вінницької області.

Читати
22 СІЧ

Сільська молодь має отримувати до 50 гектар землі для створення власних фермерських господарств – народні депутати БПП

Народні депутати фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак, Григорій Заболотний, Леонід Козаченко, Андрій Немировський, Костянтин Яриніч, Андрій Лопушанський та Михайло Довбенко, підготували та внесли на розгляд Верховної Ради проект змін до деяких законодавчих актів щодо сприяння молоді при створенні фермерських господарств (реєстраційний номер 9487).

Читати
18 СІЧ

В парламенті зареєстрований законопроект, який посилить відповідальність за нанесення шкоди с/г землям – Руслан Демчак

Народні депутати фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак, Григорій Заболотний, Леонід Козаченко, Андрій Немировський, Костянтин Яриніч, Андрій Лопушанський та Михайло Довбенко, підготували та внесли на розгляд Верховної Ради проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо збереження родючості сільськогосподарських земель» (реєстраційний номер 9486).

Читати
05 ГРУ

Руслан Демчак посідає друге місце у ТОП-10 нардепів-мажоритарників по відповідальності щодо наданих та виконаних обіцянок

Згідно останніх даних порталу «Слово і Діло» Руслан Демчак посідає друге місце у ТОП-10 нардепів-мажоритарників по відповідальності щодо наданих та виконаних обіцянок серед всіх народних депутатів України.

Читати
15 ЛИС

Демчак: держава зобов’язана забезпечити безкоштовним харчуванням під час навчання дітей учасників бойових дій

Народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Руслан Демчак ініціював законопроект “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання пільг дітям учасників бойових дій антитерористичної операції”.

Читати
12 ЛИС

Руслан Демчак та Михайло Довбенко запропонували зміни до законодавства, які дозволять виділяти кошти на реконструкцію водогонів у сільській місцевості

Про це народний депутат України фракції Партії «Блок Петра Порошенка», заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак повідомив на свій сторінці у Фейсбук.

Читати
01 ЛИС

Як заробити на облігаціях і залучити мільярди з-під матрацу

Україна страждає від недорозвиненості фінансового сектору. В українського бізнесу немає достатньо варіантів залучення інвестицій. А українські громадяни не вірять фінансовим інструментам, обираючи матрац чи банку, і не вкладають у розвиток економіки. Все це достатньо її гальмує. Законодавці придумали вихід. Бізнес його підтримує і чекає.

Читати
31 ЖОВ

Депутаты поставят деривативы на голосование уже в этом году

Законопроект о новых фондовых инструментах вынесут на голосование Верховной Рады до конца 2018 года.

Читати
29 ЖОВ

Вимога ЄС щодо статутного капіталу у розмірі 5 млн євро для кредитних спілок може бути незастосована для України

Про це розказав народний депутат України фракції Партії «Блок Петра Порошенка», заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак.

Читати

 

1
...
8 9 10 11 12
...
33